nezih tuncay

  • * 1945 istanbul doğumlu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır.
    Bugün sabah saatlerinde hastaneye kaldırılmıştır. Allah şifasını verir inşallah.

    haber ile ilgili:

    filmografisi:
    Deliha - 2012
    Kınalı Kuzular: Üç Kardeş - 2007
    Hakkını Helal Et - 2007
    Yaprak Dökümü - 2006
    Tutkunum Sana - 2006
    Naciye'yi Kim Sevmez - 2005
    Kayıt Dışı - 2005
    Döngel Karhanesi - 2005
    Kalbin Zamanı - 2004
    Türkmen Düğünü - 2004
    Ömerçip - 2003
    Şarkılar Seni Söyler - 2003
    Peki Olur Şekerim - 2003
    Rus Gelin - 2002
    Mahallenin Muhtarları - 1992
    Portatif Hüseyin - 1991
    Kaçamak - 1987
    Dikenli Yol - 1986
    Patron Duymasın - 1985
    Kaptan - 1984

    bizi takip edin

    omü sözlük © 2015


    birtakım şeyler: iletişim - - -